LOADING

Type to search

Societat Vida

Joguines sexuals multifunció: deixem-nos de gèneres i genitals!

Share
joguines sexuals

Massatge-Vibrador TENTA. Font: Amantis.net

Per Amantis.net

Qui diu que els succionadors o les pinces només són per a persones amb vulva? No hem superat ja això que les pilotes són per a ells i les nines per a elles? Doncs el mateix passa amb les joguines per adults. El plaer no té gènere i cada dia hi ha més joguines al mercat que s’obliden d’etiquetes i serveixen per fer gaudir tots els cossos per igual.

Succionadors de cossos 

S’ha parlat tant dels meravellosos orgasmes que proporcionen els succionadors de clítoris, que hem oblidat que molts succionadors són fantàstics per estimular qualsevol zona erògena que càpiga en el seu orifici, com, per exemple, el mugró. La majoria de mugrons caben al forat d’un succionador, per tant, és estimulable. De fet, hi ha succionadors de mugrons que us faran tremolar de plaer, perquè no és un mite: es pot tenir un orgasme estimulant el pit. No ho diem nosaltres, ho diu la ciència que demostra que els estímuls del clítoris i dels mugrons són rebuts i contestats per les mateixes zones cerebrals. Ens quedarem de braços plegats davant d’aquesta meravellosa notícia?

joguines sexuals

Succionador de mugrons. Foto: Amantis.net

Joguines sexuals de massatge

Si us agrada i excita un bon massatge o una bona sessió de carícies, hi ha un amplíssim ventall de joguines que us faran eriçar la pell: vibradors amb orelletes de massatge, vibradors de dit, pinzells amb vibració, multi-massatgedors recarregables amb capçal o de corró. Però si el que necessiteu és un massatgedor de rotació, proveu TENTA. La joguina té uns tentacles que roten per cada racó del vostre cos, despertant cada terminació nerviosa dels vostres peus, cames, cara, mugrons i, per descomptat, del vostre clítoris o gland. Té 10 patrons de moviment i vibració. Desitjareu que no s’aturi!

I a més, podeu complimentar el massatge fent servir olis afrodisíacs, gels potenciadors de sensacions —claus per estimular qualsevol cos o forat— o bé espelmes de massatge eròtic, com l’oli càlid de VELISSIMA, l’opció ideal perquè el vostre cos es relaxi i s’exciti, alliberant endorfines i estant més receptius a qualsevol estímul!

 olis càlids

Oli càlid VELISSIMA. Font: Amantis.net

Pinces: les sextoys per a tots

Hem de deixar enrere les fronteres de gènere amb les joguines sexuals de tipus pinça. A banda de les sextoys que s’enganxen especialment als mugrons, també tenim tots els vibradors amb forma de pinça que estimulen multitud de formes i forats: poden anar sobre o sota d’un penis, dins d’una vagina, dins i fora d’ella, sobre el clítoris, a l’anus…

Plaer anal, plaer per igual

Un altre exemple del plaer sense etiquetes és el plaer anal. Una zona que està a vessar de terminacions nervioses ha de ser aprofitada i gaudida per qualsevol persona!!! Tant si esteu sols, com acompanyats.

Per explorar i gaudir del cul trobareu mil i una joguines sexuals: dildos, vibradors, boles xineses, boles tailandeses, estimuladors prostàtics… Però si el que voleu és un dildo sense forma realista, de silicona, flexible i amb una ventosa superpotent us recomanem NIMBA. El seus 14 centímetres penetrables són suficients per fer-vos gaudir! I la seva flexibilitat farà que s’adapti al vostre interior durant qualsevol postura o joc. A més, podreu unir dues NIMBAS i crear un dildo doble per utilitzar amb la vostra parella. Incomparable!

joguines sexuals

Dildo NIMBA. Font: Amantis.net

Això sí, recordeu que l’anus, a diferència de la vagina, no lubrica de forma natural. Per tant, no escatimeu amb el lubricant! Si us apropeu a una botiga eròtica, descobrireu que en teniu molts tipus dedicats al sexe anal: d’aigua, de silicona i amb efecte anestesiant. Ja no teniu excusa per no provar el plaer pel darrere!

Jocs de cartes eròtics inclusius

I per últim, però no menys excitant, tenim els jocs de cartes eròtics inclusius, divertits i versàtils com Voluptas. El joc mostraescenes eròtiques on podràs admirar tot tipus de cossos i pràctiques que no segueixen un patró normatiu: arrugues, pèl corporal, pròtesis, cossos en trànsit o transitat, quilos de més i de menys, edats dispars… Animeu-vos a descobrir-lo!

Voluptas - Joc incusiu - Jocs de taula -

Joc de cartes eròtic i inclusiu. Font: Amantis.net

Tags: