LOADING

Type to search

Societat Vida

Jocs de taula per escalfar l’ambient

Share
Jocs de Taula Amantis

“Bondage Seductions” i “KamaPoker”, jocs de taula de la botiga eròtica Amantis.

Per Amantis.net

Probablement mai havíem passat tant de temps dins de casa. Hem pogut ordenar les fotos, llegir, aprendre a fer pa i posar-nos al dia amb les sèries. També hem hagut de lluitar contra l’avorriment i la monotonia de veure cada dia les mateixes cares. Molt maques, però sempre les mateixes. Per això no és d’estranyar que s’hagi disparat el consum de jocs de taula per passar l’estona amb els de casa. Els jocs que ara us proposem no són aptes per a tots els públics, ni per jugar amb tothom. Més aviat són per animar la nostra bombolla… més íntima.

Comencem pel clàssic

Segurament el joc eròtic més popular és l’strip poker. No es necessita gran cosa: unes cartes i portar algunes peces de roba. Al mercat podem trobar alternatives una mica més sofisticades que combinen el pòquer amb el kamasutra. Sembla complicat, però ve amb unes instruccions molt detallades. Es pot jugar en parella o trio o… com era allò? Doble parella?

Per trencar la rutina

Jocs de Taula - coupletition sex game

Coupletition Sex Game d’Amantis

Sempre es diu que la rutina dinamita la passió. Jugar pot ajudar a fer que això no passi. Coupletition Sex Game és un joc eròtic presentat en forma de competició amb l’objectiu de millorar la freqüència i la qualitat de les relacions sexuals. Són unes cartes ordenades estratègicament perquè les persones que hi juguin avancin de nivell diàriament. És ràpid i divertit, són 15 proves en 30 minuts on qui guanyi acumularà punts per a poder guanyar a la parella. Guanyar mola, però aquí més que mai, l’important és participar!

Provar noves experiències

Jugar és la millor manera d’aprendre i provar coses noves. Per les persones que se sentin atretes pel món del BDSM, però no hagin fet el pas, Bondage Seductions és el joc ideal. Les cartes estan dissenyades per fomentar l’experimentació. Hi ha dues maneres de jugar: llegir les cartes i escollir la pràctica que més ens motivi o bé deixar-ho en mans de l’atzar. Sempre respectant que tothom se senti còmode i aprenent-se els codis de seguretat per poder aturar el joc en qualsevol moment.

Voluptas - Joc incusiu - Jocs de taula

Voluptas, joc incusiu d’Amantis

El joc de cartes inclusiu

Les persones som tant boniques com diverses. Hi ha amants amb tota mena de cossos, de pells, amb pèls i sense, joves i vells, però tots amb desig i amb ganes de ser desitjats. Molts dels jocs eròtics ens mostren uns cossos “perfectes” sovint allunyats de la realitat. Per això calia Voluptas, un joc de cartes eròtic inclusiu, divertit i versàtil on totes les sexualitats es veuen representades. Per passar-ho bé sense complexos!

Propera parada, el plaer

Què tenen en comú el metro amb els genitals femenins? A priori, res. Però si obriu la caixa del joc Kissplay, descobrireu que seguint el mapa suburbà, recorrereu els genitals femenins per arribar al plaer. El sexòleg Sergio Pérez Serrer dirigeix una clínica de psicologia i sexologia a València. Allà ha tractat pacients amb diferents disfuncions sexuals. Pensant en com podia ajudar-los d’una manera entretinguda, va idear el joc de 80 proves on cada parada de metro és un repte d’allò més suggerent. No només és per a noies o gent amb disfuncions sexuals, està adreçat a tota mena de parelles que vulguin deixar enrere la rutina en les seves relacions sexuals.

Veritat o acció?

La mecànica del joc és senzilla, la coneixem pràcticament tots. El Joc de la Veritat és un clàssic de l’adolescència i segur que la majoria hem passat molt bones estones excitants i divertides. La nova versió eròtica té en compte de tot: preguntes, proves atrevides, gominoles i xupitos. Està pensat per jugar dues o més persones. Fora vergonyes, a dir la veritat (o no) i a passar-ho bé! 

Rasca i guanya

Si et satisfan els premis ràpids, el rasca i sexe és el teu joc. És molt simple: tries una targeta, rasques l’opció que et sembli i a jugar! Hi ha 28 cors per rascar i gaudir, per tant si en fas un per dia, quasi tens un mes de plaer. No importa el tipus de parella que hi jugui, hi ha l’opció gay, lèsbic i hetero. Sempre toca. Així que, amics i amigues, a jugar!

Tags: